duminică, 17 aprilie 2011

Stire-n flacari!!!


Gigi Becali nu mai este tolerat la propriul lui club. Suporterii ros-albastri au decis in "Comitetul mosnegilor" (the elders) ca nu se mai poate. Gigi TREBUIE sa plece din Ghencea!!!
AU AU AU!!!... si sa vezi mobilizare. Un Bucuresti plin cu afise si bannere ce promoveaza protestul si anuntarea prezentei fanilor inclusiv din provincie (Cluj, Brasov, Arad, Constanta, Tg-Mures, Iasi pana si Chisinau) face ca ultimul protest organizat de liderii de sindicat sa fie o reuniune.
Eu inteleg ca Becali e un snob amestecat cu prostie si stupid, dar nici ultrasii nu se lasa mai prejos. Cum plm sa-i ceri ma sa-si vanda echipa? E ca si cum i-ai cere lu` Tiriac sa-si vanda banca fiindca are dobanda mare. Sarind peste asta, ce ma infioara mai mult e mobilizarea asta pentru un cacat. Cand s-a votat pentru taierea salariilor cu 25%, sau legea pensiilor sau legea educatiei n-ati iesit. Acum se inchid spitale in zeci de localitati si-i arunca pe bolnavi in strada sau ii muta cica in alt spital, la 500 km. Bun asa.
O sa mergem ca maimutele la Palat, sa strigam "afara din Ghencea", fara o chifla in stomac si cu speranta ca poate cine stie... or mai deschide astia maine dimineata o promotie de bormasini sau zahar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu