luni, 18 aprilie 2011

Bine, ba, poftim!

Vine perioada in care masele de oameni devin ipocrite. E perioada in care devenim piosi, iertatori si uitam cam tot ce credeam pana acum. Si daca noi facem asta, credinciosul number one al tarii, Gigi Becali, himself, nu face exceptie.

George Becali, Razboinicul Luminii

Bineinteles ca timp de jumatate de an se injura cu absolut toti cei care il mentioneaza intr-un registru sub idolatrizare. Nicio problema. Vin cele doua sarbatori importante, si anume Pastele si Craciunul, si se impaca cu toti pentru ca este un crestin adevarat: 


"Ii cer iertare lui Copos, a demonstrat ca este mai bun decat mine. Cer iertare suporterilor stelisti pe care i-am jignit in gluma...in parabole. Cer iertare galeriei, asta nu inseamna ca eu maine plec. [..] Ricardo si Bonfim sunt iertati."

Sigur ca Ricardo si Bonfim au iesit si s-au facut praf in club, ca si cum castigasera titlul. Nu mai conta ca ei erau in cantonament sau ca Steaua juca din 3 in 3 zile. Vine Becali si, bine ba, poftim, ii iarta. Deci e foarte usor sa ti se rupa pula, daca stii cand sa ti se rupa.

Exact asa este acum Maicon talismanul Stelei. Atentie! Talisman!! Ce daca e mai tehnic decat toti atacantii stelei la un loc? Sau mai eficient ca ei? Sau ca nu i se innoada picioarele ca si cum ar alerga prin cacat, cum i se intampla lui Surdu? 

El e talisman. Ce o intelege Becali prin talisman, cine pula mea stie? Poate il tine prin loja si-l pune sa cante "Cu sortul negru prins la braaaau" si Steaua o sa castige fiecare meci. Sau poate inseamna ca il cumpara si are incredere in el. Oricare ar fi, e valabila pana pierde Steaua si/sau prinde Maicon doua meciuri mai slabe ca e ca si vandut, pentru ca n-are valoare.
Bam-bam-bam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu